BALIKESİR / KARESİ - İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Sihirli İpler Projesi tamamlandı sertifikaları öğrencilerimize teslim edildi.

12 A sınıf öğretmeni Tülay ÇETİN projeye otizm öğrencileriyle Sizden Biriyim sloganıyla katılmıştır. Bu proje sayesinde otistik öğrencilerin akranlarıyla kaynaşması sağlanırken diğer öğrencilerin de otizme farkındalıklarının artması hedeflendi. Farklı yerlerden 59 öğrencinin arasında özel çocuklarını görmek onlarla tanışmak veliler için de gurur verici oldu.

Balıkesir, Samsun, İstanbul, Tekirdağ, Gaziantep, Denizli, Niğde ve Mardin olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinden bir araya gelen 9 Türk ve Azerbaycan'dan 2 öğretmen olmak üzere toplamda 11 öğretmenin katılımıyla yürütülen projede amaç, geri dönüşüme duyarlı, israf etmeyip değerlendiren, değerlendirirken de estetik bir anlayışla, özgün ürünler tasarlayabilen, sanatı seven, üreten, analiz eden öğrenciler yetiştirmek oldu. Proje güel çalışmalarla büyük ilgiyle tamamlandı.

28-11-202128-11-202128-11-2021

Yayın: 28.11.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 09:19 - Görüntülenme: 217