BALIKESİR / KARESİ - İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

KARALAMA ŞEFİ

12 A OTİZM sınıfı TÜLAY ÇETİN in yürüteceği farklı bir projeye daha imza atıyor. Bu projede;

Restoranımıza hoş geldiniz!

Masa hazır ve malzemeler bekliyor: boş bir tabak, renkli kalemler ve en önemlisi hayal gücü!

Usta şef Hervé Tullet'in yarattığı farklı sanat tariflerini yeniden oluşturacağız ve otizm spektrumu olan çocuklar için farklı dillerde resimli simgelerle uyarlanmış bir sanat tarifi kitabı oluşturacağız.

Çocukların becerilerini geliştiren ve yaratıcılıklarını genişleten farklı teknikler kullanarak tarifleri takip edin ve çocuklarla birlikte keşfedin.

Proje, öğrencilere sanat ve yaratıcılık yoluyla kendilerini ifade etme fırsatı verecektir.

Proje süresince öğrenciler motor becerilerini, dikkat sürelerini, sorumluluk almalarını, özgüvenlerini, iletişim ve el-göz koordinasyonunu güçlendireceklerdir.

18-03-202218-03-202218-03-2022

Yayın: 18.03.2022 - Güncelleme: 20.01.2023 15:52 - Görüntülenme: 184