BALIKESİR / KARESİ - İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Haz

AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ARAÇ TANITIMI, YANGIN SÖNDÜRME VE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI VERİLMİŞTİR.

Haz

2021 AFET EĞİTİM YILI KAPSAMINDA ÖĞRENCİ TAŞIMA İŞİ YAPAN ŞOFÖRLERİMİZE VE YARDIMCI REHBER PERSONELE YÖNELİK   EĞİTİM...

Haz

Toplumda Afet farkındalığının  geliştirilmesi, Afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturması amacıyla 2021 yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı ilan edildi.

BEN KENDİME YETERİM

Kazime ÖZGÖREN ve Tülay ÇETİN Öğretmenlerimiz tarafından yürütülen e Twinning projesi Mayıs 2021 ayı itibariyle sonuçlanıyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Okulumzda kutlandi.

Mrt

Balıkesir Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK ve Hanımefendi, Karesi Kaymakamımız Sayın Abdulkadir DEMİR , İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ , Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ , İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulumuzu ziyaret ettiler.

'WHAT I REALİZE CHANGES MY WORLD '

E Twinning Projesi Öğretmen Bilgilendirme Toplantısını yaptık.

Ock

'BENİM HAKKIM VAR' projesi ilk etkinliğini "Yaratıcı Zeka Deneme Atölyesi" ile  Sayın Eda ALBAYRAK'la gerçekleştirdi.

Okulumuz Öğretmenlerinden Münevver KORKMAZ, Aşkın KAYA, Kadriye GÜN, Filiz KURTULAN ve Tülay ÇETİN'in katılımlarıyla 8 Ocak 2021 de gerçekleştirildi.

Ock