BALIKESİR / KARESİ - İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mezuniyet programı düzenledik.

Etwinning Günü kapsamında öğrencilerimiz etkinlik yaptı.

Okulumuz  e-Twinning okulu oldu.

Mrt

Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK'ın eşi Fatma Nur ŞILDAK okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda İlk yardım semineri verildi.

Mrt

21 Mart Down Sendromlular Günü etkinlikleri başladı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı düzenledik.

Mrt

Proje boyunca yaptığımız etkinliklerin ortak ürünü olan sanal sergimiz.

Öğretmenlerimize uyuşturucu ile ilgili seminer verildi.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Tülay ÇETİN'in ortaklığı ile yapılan diğer kurucu ortağımız Romanya'dan olan Touch Math eTwinning projemiz Türkiye, İtalya, Romanya, Slovenya ve İspanya dan özel eğitim öğretmenlerinin katılımıyla başladı.

Ock

Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır.

Ock

Okulda cep telefonu kullanımı hakkında öğrencilerimizin ve velilerimiz bilgilendirilmiştir. Ayrıca Okul web sayfasında bu yönetmelik paylaşılmış ve okul politikamızda da yer almıştır.  Öğretmenler kurulunda ilgili kararlar alınmıştır. Okul girişlerinde bilgilendirmeler paylaşılmıştır.